Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Érintés nélküli szállítás

Tisztelt Vásárlóink!

Cégünk számára kiemelt fontosságú vásárlóink egészségének védelme. Ezért szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a megrendelt csomag átvételére - jelen helyzetre való tekintettel - újabb mód nyílt.

FONTOS! Amennyiben ezt az átvételi módot szeretné választani, kizárólag előre utalás esetében tudja megtenni, utánvét esetén nem működik, hiszen a futár a csomag értékének átvétele után tudja a csomagot Önnek átadni.

A csomag ezen módon történő átvételének célja, hogy a lehető legkisebb mértékűre csökkenthető legyen a kézbesítéskor a személyes kontaktust, így amennyiben a címzett nem kívánja a futárnál aláírni az általuk kézbesítésre használt eszközöket, az alábbiakban ismertetett alternatív módon is megtörténhet a küldemények leadásának igazolása.

  1. A címzett a kézbesítés során jelzi a futárnak, hogy az érintkezés nélküli igazolást választja.
  2. Az előértesítő e-mailben kiküldött linkre kattintva, vagy az alairas.expressone.hu weboldalt felkeresve megjelenik egy kód megadására szolgáló ablak.
  3. A kódot a futár adja meg a címzett részére.
  4. A "jóváhagyom" gombra kattintva megjelenik az aláírás mező, amelyben a címzett a saját mobil készülékén igazolni tudja a küldemény átvételét.
  5. Az "aláírás mentése" gombra kattintva elküldésre kerül az aláírás a futár részére, aki ezt ellenőrzi saját eszközén, ezt követően történik meg a küldemény fizikai átadása.

Az érintkezés nélküli kézbesítés feltétele, hogy a címzett mobilkészülékén aktív internet forgalmazás legyen elérhető.

A fenti lehetőség 2020. március 17-től elérhető a vásárlóink számára. Az alábbiakban képek segítségével szeretnénk egy kis segítséget nyújtani a folyamathoz:

 

 

Keresés